Pronalaženje svog mjesta na poslovnoj mapi.

Zadnjih nekoliko godina, društva unutar potrošačke industrije se natječu unutar brzorastuće industrije. Međunarodna širenja, elektroničko poslovanje, brige oko kibernetičke sigurnosti i promjene u lancima opskrbe su natjerale društva da mijenjaju svoje operativne i poslovne modele kako bi bila u koraku sa unaprjeđenjima u industriji.
 

BDO praksa vezana uz potrošačku industriju razumije faktore koji preoblikuju ovu industriju. Kroz porezne i savjetodavne usluge, BDO pruža podršku poslovanju od potrošačkih proizvoda preko franšiza do industrije hrane i piće.

Od početnih istraživanja do pravovremenih izvještaja, BDO pruža vlasnicima pomoć kako bi njihova društva donijele kvalitetne poslovne odluke. BDO također provodi redovita istraživanja kako bi stekli uvid u faktore koji utječu na potrošnju kupaca. A kako mnoga poduzeća razmišljaju da šire svoje poslovanje na međunarodno tržište, BDO mreža pomaže klijentima sa uvidom i resursima potrebnima za navigaciju kroz kompleksna međunarodna poslovna okruženja.