.

Hrvoje Stipić

Predsjednik uprave

Savjetovanje u javnom sektoru | Korporativne financije | Financijske usluge | Restrukturiranje

BDO.LiveSite.People.Contact

BDO.LiveSite.People.ExecutiveSummary

Hrvoje je zaposlen u BDO Savjetovanju od 2008. godine. Bio je angažiran na projektima financijskog i poslovnog savjetovanja a trenutno je partner zadužen za projekte poslovnog i financijskog savjetovanja.

Gospodin Stipić posjeduje međunarodno priznatu licencu Master of Business Administration (MBA) dobivenu od strane European Scool of Management, Pariz.

Obrazovanje

  • European School of Management, Pariz, MBA
  • Ekonomski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, dipl.oec

Radno iskustvo

  • Hrvoje je zadužen za rukovođenje najkompleksnijim projektima iz područja poslovnog i financijskog savjetovanja. Posjeduje 20 godina iskustva na poslovima poslovnog i financijskog savjetovanja, a obuku i specijalistička znanja stjecao je kroz rad u firmama Dioki d.d., Ernst & Young Consulting, Deloitte & Touche i Tomić & Co d.o.o.
  • Gospodin Stipić ima opsežno profesionalno iskustvo u upravljanju i osiguranju kvalitete brojnih financijskih due diligence projekata za potrebe privatizacije u Republici Hrvatskoj i regiji. Hrvoje je aktivno sudjelovao u preko 50 projekata, studija, procjena vrijednosti, istraživanja i konzultantskih projekata za društva u državnom vlasništvu, financijske institucije. Sudjelovao je u izradama velikog broja studija i projekata iz područja restrukturiranja i korporativnog upravljanja, investicijskih studija, poslovnih planova, clean start projekata, analiza tržišta, upravlјanja troškovima i procjena vrijednosti kapitala i imovine. Također je sudjelovao  je u velikom broju projekata izrade projektne dokumentacije kao član sell-side i buy-side timova.