Javna poduzeća i uprava

Javna poduzeća i uprava

Učinkovitost, djelotvornost, transparentnost i prijateljstvo prema građanima glavni su ciljevi javnih tijela i njihovih poduzeća. Za održivo postizanje ovog cilja potrebno je kontinuirano promatranje aktualnih problema na svim razinama odlučivanja.

Naši stručnjaci imaju opsežno stručno znanje i praktično iskustvo u ovim ključnim predmetnim područjima kako bi vam mogli pružiti podršku profesionalno, kompetentno i s rješenjima po mjeri.

BDO nudi raznovrsne usluge i konzultantske usluge: nabava i pomoć, organizacijsko savjetovanje, upravljanje projektima (civilnih) vjetroelektrana, IT savjetovanje, upravljanje projektnim rizikom, savjetovanje o poreznom i poslovnom pravu, savjetovanje o inženjeringu i okolišu, proračun, upravljanje gotovinom i računovodstvo.

U našem stručnom centru za poduzeće u javnom sektoru i upravu dostupni su vam različiti stručnjaci, kao što su računovođe, porezni savjetnici i odvjetnici, koji će vam podržati reviziju i savjetovanje po mjeri za vaše nadolazeće projekte.