• INDUSTRIJE DJELATNOSTI

Potrošačka industrija

Potrošačka industrija

Zadnjih nekoliko godina, društva unutar potrošačke industrije se natječu unutar brzorastuće industrije. Međunarodna širenja, elektroničko poslovanje, brige oko kibernetičke sigurnosti i promjene u lancima opskrbe su natjerale društva da mijenjaju svoje operativne i poslovne modele kako bi bila u koraku sa unaprjeđenjima u industriji.

Financijska industrija

Financijska industrija

BDO tim specijaliziran za financijske usluge pruža usluge revizije, poreznog savjetovanja i konzultantskih usluga za sve financijske djelatnosti. Naše iskustvo je stečeno višegodišnjim radom sa slijedećim djelatnostima:

  • Banke, kreditne zadruge i štedionice
  • Investicijski i mirovinski fondovi
  • Osiguravajuća društva
  • Društva koja nude usluge i produkte financijskoj industriji

Eksperti u BDO-u nude klijentima širok izbor financijskih savjeta i rješenja temeljena na dubinskom znanju industrije, zakonskih i regulatornih obveza. Uspješno se savladavaju prepreke na koje može naići financijska institucija, a naši praktični savjeti reflektiraju razumijevanje za vaše probleme te razumijevanje financijske i društvene realnosti u ovom dinamičnom sektoru.

Igre na sreću, ugostiteljstvo i slobodno vrijeme

Igre na sreću, ugostiteljstvo i slobodno vrijeme

Vođeni rastućim ekonomskim trendovima i novim ponašanjem potrošača, mnogobrojne promjene stavljaju pritisak na industriju igara na sreću, ugostiteljstva i slobodnog vremena. Za komercijalna kasina, povećan je broj konsolidacija na rastućem međunarodnom tržištu. Društva se međusobno spajaju kako bi se povećao tržišni udio i smanjila konkurencija. 

Proizvodnja i distribucija

Proizvodnja i distribucija

BDO pomaže klijentima u snalaženju na obom kompleksnom i konkurentnom tržištu. Od poreznih implikacija do provođenja due dilligenca radi pripajanja, možemo vam pomoći u mnogim stavkama koje imaju utjecaj na vaše poslovanje.