Upravljanje bogatstvom i poslovnim nasljeđem

Upravljanje bogatstvom i poslovnim nasljeđem

Prijenos imovine i poduzeća s jedne generacije na drugu zahtijeva istančan osjećaj ravnoteže za ono što je ostvarivo i ekonomski razumno. Vašu će tvrtku u sljedećih nekoliko godina preuzeti novo vodstvo. U ovoj situaciji važno je osigurati likvidnost nasljednika i prepustiti uzde vodstva pravoj osobi.

Osmišljavamo rješenja za generacijsko nasljeđivanje s pravnog, strateškog i poreznog gledišta – bez obzira na to da li se vaše vlasništvo prenosi na dar, nasljeđe ili prodajom. Dajući pouzdane savjete i razrađujući odgovarajući skup sveobuhvatnih ugovora, jamčimo očuvanje vaše imovine i/ili tvrtke koju ste osnovali.

Obrada složenih predmeta darivanja i nasljedstva kao i prodajnih transakcija zahtijeva ekonomsku, pravnu i poreznu ekspertizu, osjećaj za procese planiranja te kompetentnu i kontinuiranu podršku koju vam rado nudimo na raspolaganju.

Zadovoljstvo nam je pomoći Vam s našim iskusnim partnerima u području porezne optimizacije (posebno za porez na nasljedstvo), kao i s pravnom strukturom Vaše tvrtke i svim aspektima obiteljskih i nasljednih pitanja.