Globalna mreža

Globalna mreža BDO-a se prostire preko 160 država te je zaposleno više od 60 000 zaposlenih u više od 1 400 ureda. 

Pružanje usluga međunarodne BDO mreže nezavisnih tvrtki koordinira Brussels Worldwide Services BVBA, društvo s ograničenom odgovornošću osnovano u Belgiji.  Svaka od BDO International Limited (upravno tijelo BDO mreže), BVBA te tvrtki članica zasebna je pravna osoba i nema odgovornost za djela ili propuste drugih subjekta. Ništa u ugovorima i pravilima BDO mreže ne predstavlja niti sugerira zastupnički odnos ili partnerstvo među BDO International Limited, BVBA i / ili tvrtki članica.

Početkom listopada 2015. godine BDO je proglašen pobjednikom prestižne nagrade “Mreža godine” kad mu je i uručena ova iznimna titula na dodjeli nagrada časopisa International Accounting Bulletin (IAB) za 2015. godinu. Ova nagrada posebnu pozornost stavlja na izvrsnost u računovodstvenoj profesiji te okuplja neke od najuglednijih ljudi u ovoj struci.

BDO je ime brenda za BDO mrežu i za svaku od tvrtki članica. Prihod od naknada tvrtki članica u BDO mreži, uključujući i članove isključivih saveza, bio je 7.02 milijarde dolara u 2014. godini. Ove računovodstvene, porezne i savjetodavne tvrtke pružaju profesionalne usluge u više od 160 zemalja, s gotovo 60.000 zaposlenih u 1.328 ureda u svijetu.