Savjetovanje u javnom sektoru

Savjetovanje u javnom sektoru

Područje savjetovanja u javnom sektoru specijalizirano je za konzultantske usluge za organizacije javnog sektora i neprofitne organizacije.

Sve teža financijska situacija na nacionalnoj, državnoj i lokalnoj razini i za podređene organizacije, proizašle potrebe za konsolidacijom, s jedne strane, i jednako visoki zahtjevi državnih zadataka i službi, s druge strane, predstavljaju velike izazove za javnom sektoru u budućnosti.

Donositelji odluka i zaposlenici kao i poduzetnici i građani morat će se prilagoditi tekućim i dubokim promjenama uslužnih struktura u javnom i javno-uslužnom sektoru.

Naš iskusni tim stručnjaka iz industrije s dugogodišnjim profesionalnim i projektnim iskustvom u savjetovanju javnih i neprofitnih organizacija tu je da vam pomogne u osmišljavanju, provedbi i evaluaciji ovih promjena.

Prilagođena, integrirana i praktična rješenja: ovo je standard po kojem se mjerimo.

Ako ste rukovoditelj ili zaposlenik uprave na općinskoj ili državnoj razini, javnom tijelu ili gospodarstvu, sveučilišnoj ili istraživačkoj ustanovi, tvrtki iz javnog sektora ili neprofitnoj organizaciji, trebali biste se upoznati s našim konzultantske usluge koje su prilagođene vašim posebnim potrebama:

  • Proračun, gotovinska politika i računovodstvo
  • Savjetovanje o organizaciji i transformaciji
  • IT savjetovanje
  • Upravljanje rizicima za javne organizacije i projekte