• BDO AKADEMIJA 11.12.17. PROGRAM

BDO AKADEMIJA 11.12.17. PROGRAM

Date: 11 December 2017
Hotel Antunović, dvorana Tomislav,
Zagrebačka avenija 100a, Zagreb
Zagreb  10000
get directions

  • Summary

Poštovana/i,

početak 2017. godine za sve nas značio je početak godine pune promjena, prvenstveno u poreznom sustavu, a rok za prilagodbu istima, sjetit ćemo se zajedno, bio je uistinu kratak. Nova porezna reforma uključivala je brojne promjene vezane uz oporezivanje dobiti i dohotka, promjene u PDV-u, ukidanje komunalne naknade i poreza na tvrtku, promjene poreza na nekretnine kao i još mnogo manjih, no jednako važnih „novina“ koje smo svi zajedno tijekom proteklog razdoblja ugrađivali u naše poslovanje.

Danas, gotovo na izmaku godine, koristimo priliku pozvati Vas na zajedničko, naše već tradicionalno druženje krajem godine, na kojem ćemo imati prilike analizirati učinke provedene porezne reforme kao i zaključiti jesmo li u tome uspjeli, no isto tako i predstaviti vam trendove u poreznoj politici koje će nas voditi u razdoblju koje je pred nama.

Upravo zato, a kako bismo spremni i s još više znanja dočekali 2018. godinu, s velikim  zadovoljstvom BDO AKADEMIJA poziva Vas na stručno savjetovanje  koje će se održati 11.12.2017. u Hotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100 A, s početkom u 9 sati.

Program savjetovanja nalazi se u prilogu ovog e-maila, a Vaše prijave s veseljem očekujemo. Cijena savjetovanja iznosi 500,00 kn + PDV.

 

Prijaviti se možete putem e-maila:

[email protected], a za dodatne informacije obratite nam se i putem telefona: 01/4093-391.