• Usluge vezane uz oporavak poslovanja i nesolventnost

Oporavak poslovanja i nesolventnost

Poslovanje društva se može naći u problemima zbog situacija na koje vlasnik ne može utjecati. Također se može naći u problemima ako jedna organizacijska jedinica dovodi cijelo poslovanje u rizik. Što god da je uzrok, mogućnost prodaje je noćna mora za bilo koga, pogotovo ako već djelujete u stresnom okruženju.

Kao stručnjaci za oporavak i predlaganja rješenja za nesolventnost, naš cilj je spasiti društvo i izbjeći službene procedure zatvaranja. Vjerujemo da je bolje preokrenuti situaciju u svoju korist jer financijsko restrukturiranje minimizira gubitke – financijske i emocionalne. Kontinuitet poslovanja je naš završni cilj.

U BDO-u, radimo s društvima kako bismo proaktivno upravljali vašom pozicijom i štitili vaše interese. Naši eksperti imaju tehnička znanja za preokret u poslovanju i industrijska znanja, stečena u širokom spektru sektora, za osiguranje dugoročnog uspjeha.

Također nudimo podršku kreditorima, pomažući im u procjeni kontinuirane održivosti poslovanja, identificiranju metoda za maksimiziranje povrata, provođenje komunikacije s klijentima i formalnih procedura.