Konsolidacija kasina, novi hoteli, novi izazovi.

Vođeni rastućim ekonomskim trendovima i novim ponašanjem potrošača, mnogobrojne promjene stavljaju pritisak na industriju igara na sreću, ugostiteljstva i slobodnog vremena. Za komercijalna kasina, povećan je broj konsolidacija na rastućem međunarodnom tržištu. Društva se međusobno spajaju kako bi se povećao tržišni udio i smanjila konkurencija. U međuvremenu, novi hoteli i odmarališta nastavljaju rasti, te poslovanje i dalje razmišlja o budućim koracima dok pomno prati trendove milenijalaca.

BDO je jedna od rijetkih koja ima višegodišnje iskustvo u sektoru igara na sreću, ugostiteljsrva i slobodnog vremena. Nudimo usluge savjetovanja hotelima, spajanja i pripajanja, due dilligenca, restrukturiranja i međunarodnog upravljanja porezima klijentima kroz cijelu Hrvatsku i šire.

Kroz članke, konferencije i istraživanja, BDO eksperti su na čelu u rješavanju problema ovih industrija, izdavajući uvide i održavajući konferencije na temu rastućih problema i prilika. Naš međunarodni tim drži poslovanje ažurnim vezano uz zakonske i regulatorne promjene, te nudi proaktivno savjetovanje prilikom restrukturiranja i reorganizacije društava u skladu sa najnovijim trendovima u industriji.